Welkom op de ledenpagina van WSV Jan van Ketel!

Op deze pagina vind je de statuten, het huishoudelijk-, de haven- en expoitatiereglementen van Watersportvereniging Jan van Ketel.

Tevens is op deze pagina de “Wist u dat” lijst te vinden. Zo houdt het bestuur zijn leden op de hoogte over het reilen en zeilen van onze vereniging, de voortgang van de ontwikkelingen aan en verder alles wat ons bezig houdt.

Leden ontvangen ook het ‘Ketelbinkie’. Ontstaan in het voorjaar van 2012. De nieuwsbrief is vernoemd naar de boot van de oprichter, Jan van Ketel. In ‘Ketelbinkie’ staan alle nieuwtjes van de vereniging en de belangrijkste mededelingen van het bestuur. Maar ook komen de leden aan het woord. We hopen dat het initiatief in de toekomst uitgroeit tot een begrip in de vereniging!

Post je idee of initiatief op secretaris@wsvjanvanketel.nl

Wingerdstraat 21, 1741 TP Schagen

Recreatiehaven en passantenhaven van Schagen